Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Kotleba prehovoril o prvom incidente Lučanského. Ani len omylom sa nedá považovať za pokus o samovraždu, tvrdí

.tasr .slovensko

Prvý incident nebohého exprezidenta Policajného zboru Milana Lučanského nebol pokusom o samovraždu. Po previerke komisie v trenčianskej väzenskej nemocnici to povedal člen komisie Marian Kotleba (ĽSNS).

Kotleba prehovoril o prvom incidente Lučanského. Ani len omylom sa nedá považovať za pokus o samovraždu, tvrdí SITA Posledná rozlúčka s bývalým prezidentom Policajného zboru Milanom Lučanským v obci Štrba.

„dnes to bolo konštruktívne a objektivizované. Z môjho pohľadu sa časť pobytu generála Lučanského v tomto ústave zdá byť nekonfliktná. Prinieslo to svetlo do okolností a po tom, ako sme sa dozvedeli, mám úplne jasno v tom, že ten prvý incident z 9. decembra sa ani len omylom nedá považovať za pokus o samovraždu,“ zdôraznil Kotleba.

 Podľa Denisy Sakovej (nezaradená) jej dnešná previerka v Trenčíne dala odpovede na mnoho otázok, niektoré však zostali stále nezodpovedané.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite