Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Na vláde bol explicitne za plošné testovanie, na druhý deň už bol proti, vyhlásil Naď o Sulíkovi

.sita .tasr .slovensko

Minister obrany Jaroslav Naď (OĽaNO) plánuje otvoriť tému okolo vyjadrení ministra hospodárstva SR Richarda Sulíka (SaS) na dnešnom rokovaní vlády.

Na vláde bol explicitne za plošné testovanie, na druhý deň už bol proti, vyhlásil Naď o Sulíkovi SITA/Úrad vlády SR

minister obrany Jaroslav Naď (OĽaNO) tvrdí, že minister hospodárstva SR Richard Sulík (SaS) na rokovaní vlády 11. januára explicitne povedal, že je za celoplošné testovanie obyvateľov Slovenska na koronavírus. Uviedol to pred dnešným rokovaním vlády. Dodal, že tému okolo vyjadrení Sulíka otvorí na vláde.

„Predseda vlády vo svojom vystúpení na poslednom rokovaní vlády povedal, že bude celoplošné testovanie na celom území Slovenska a bude sa opakovať každý týždeň, kým sa počet nakazených nedostane pod úroveň 0,5 percenta v jednotlivých obciach a mestách.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite