Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Lučanského pohreb bol pokojný, prišiel aj Kaliňák: Prezidentka napísala manželke list, Kollár a Matovič poslali vence

.tasr .slovensko

Prezidentka SR Zuzana Čaputová napísala manželke zosnulého policajného exprezidenta Milana Lučanského kondolečný list, uviedol hovorca hlavy štátu Martin Strižinec. Predseda Národnej rady (NR) SR Boris Kollár (Sme rodina) a premiér Igor Matovič (OĽANO) si jeho pamiatku uctia smútočným vencom, ktorý poslali do Štrby, kde sa v piatok koná posledná rozlúčka.

Lučanského pohreb bol pokojný, prišiel aj Kaliňák: Prezidentka napísala manželke list, Kollár a Matovič poslali vence SITA Posledná rozlúčka s bývalým prezidentom Policajného zboru Milanom Lučanským v obci Štrba.

„predseda Národnej rady SR Boris Kollár by sa za bežných okolností na pohrebe generála Lučanského veľmi rád zúčastnil,“ informovala jeho hovorkyňa Michaela Jurcová. Ako však dodala, v tejto chvíli predseda v plnej miere rešpektuje všetky platné epidemiologické naradenia a zároveň želanie pozostalých, aby sa pohreb konal v rodinnom kruhu. Pamiatku Lučanského si uctí smútočným vencom, ktorý Národná rada SR pošle do domu smútku v Štrbe.

„Veniec v mojom mene posielam, lebo to tak cítim a vôbec teraz neriešim pohnútky, prečo Milan Lučanský dospel k tomuto smutnému rozhodnutiu.

 
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite