Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Šanta potvrdil kandidatúru na funkciu špeciálneho prokurátora

.tasr .slovensko

Rada prokurátorov SR rozhodne po vypočutí uchádzačov za účasti prizvaných hostí. Kým Kysel TASR potvrdil svoju kandidatúru 18. decembra, Šanta sa rozhodol kandidovať v týchto dňoch.

Šanta potvrdil kandidatúru na funkciu špeciálneho prokurátora SITA/Branislav Bibel

rada prokurátorov SR sa zíde v pondelok (4.1.) na svojom mimoriadnom zasadnutí v sídle Krajskej prokuratúry v Žiline, aby vybrala jedného z dvoch kandidátov do budúcej voľby špeciálneho prokurátora. Šéfa ÚŠP majú poslanci Národnej rady (NR) SR voliť na schôdzi, ktorá sa začína 26. januára. Kandidátmi na funkciu špeciálneho prokurátora za Radu prokurátorov SR sú prokurátori Úradu špeciálnej prokuratúry (ÚŠP) Peter Kysel a Ján Šanta.

Rada prokurátorov SR rozhodne po vypočutí uchádzačov za účasti prizvaných hostí. Kým Kysel TASR potvrdil svoju kandidatúru 18. decembra, Šanta sa rozhodol kandidovať v týchto dňoch. „Rozhodol som sa kandidovať na túto funkciu v týchto dňoch po tom, čo ma do rady prokurátorov ako jedného len z dvoch prokurátorov z celej Slovenskej republiky navrhlo mnoho prokurátorov ako prokurátora Úradu špeciálnej prokuratúry, ktorý na tomto úrade pôsobí úplne od jeho vzniku, teda od 1.

 
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite