Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Kollár o komunikácii v koalícii: Je veľakrát nešťastná, musíme dovládnuť spolu

.tasr .slovensko

Štvorkoalícia musí dovládnuť spolu, nikto sa z nej nemá vylučovať. Komunikácia medzi koaličnými partnermi je však veľakrát nešťastná. V rozhovore pre TASR to skonštatoval predseda Národnej rady (NR) SR a líder Sme rodina Boris Kollár. Ak by sa premiér Igor Matovič (OĽANO) rozhodol pre rekonštrukciu vlády, je to jeho právo, hovorí Kollár. Tvrdí tiež, že nenapáda svojich koaličných partnerov. Premiér je podľa neho v ťažkej situácii, pretože atmosféra je "vybičovaná". Myslí si tiež, že strana SaS "dosť nešťastne komunikuje".

Kollár o komunikácii v koalícii: Je veľakrát nešťastná, musíme dovládnuť spolu SITA/Branislav Bibel

„musíme dovládnuť spolu, som za to, aby sme komunikovali spolu, nikoho nevylučovali," povedal Kollár. Koalícia je podľa neho pevná a súdržná. Za veľmi nešťastné Kollár považuje odkazovanie si cez médiá. Vrhá to podľa neho zlé svetlo na celú vládu, pričom na koaličných radách je komunikácia bezproblémová.

„Tam to odsýpa, vieme si dohodnúť vec, ale navonok to vyzerá veľmi zle. Mrzí ma, že niekto si potrebuje dávať statusy a napádať všetky dohody a vybíjať z toho politický kapitál na úkor troch politických strán. To ma trošku mrzí,“ skonštatoval. Dodal, že problémy s komunikáciou sú zanedbateľné oproti vládnutiu bývalej garnitúry, ktorá podľa neho zneužívala mocenské zložky.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite