Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Kiska prehovoril po výpovedi Makóa: Všetky obvinenia voči mne boli vykonštruované mafiou, ktorá ovládala naše Slovensko

.redakcia .slovensko

Bývalý slovenský prezident zverejnil na sociálnej sieti status, v ktorom opisuje, ako ho Pellegrini prosil v mene Fica o vymenovanie za možného ústavného sudcu a zároveň tvrdí, že dnes už mu je jasné, kto stál za jeho diskreditáciou.

Kiska prehovoril po výpovedi Makóa: Všetky obvinenia voči mne boli vykonštruované mafiou, ktorá ovládala naše Slovensko SITA/Ľudovít Vaniher Andrej Kiska a Igor Matovič tesne po parlamentných voľbách v marci 2020.

andrej Kiska zverejnil na Facebooku status, v ktorom sa pýta, kto stál za jeho diskreditáciou. Zároveň naznačuje, že už vie, kto to mohol byť. Všetkému napomohla výpoveď bývalého riaditeľa kriminálneho úradu Finančnej správy Ľudovíta Makóa.

Tá podľa Kisku potvrdila „obludnosť politického procesu voči mojej osobe.“ Makó vypovedal, že proti Kiskovi sa viedli dve vyšetrovania. Jedno polícia odmietla a druhé zastavila.

menenie vyšetrovateľov

Ten totiž v uniknutej výpovedi hovorí aj toto: „Ale potom prišlo k stretnutiu s Norom (Bödörom), Tiborom (Gašparom), Robom Krajmerom a Peťom Hraškom a Béďom Slobodníkom, kde sa dohodla stratégia, že sa znova otvoria tieto veci a bude tak vytvorený tlak na Kisku v oblasti politiky.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite