Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Veľký prieskum o Matovičovi a jeho vláde. Podcenili prípravu na druhú vlnu, Sulík je najdôveryhodnejší v komunikácii o pandémii

.tomáš Zemko .slovensko

Až približne 60 percent opýtaných si myslí, že predseda vlády Igor Matovič splnil iba málo alebo vôbec očakávania ľudí. Ľudia odpovedali aj na otázky, či sa vláda dostatočne pripravila na druhú vlnu a kto je najdôveryhodnejší politik v komunikácii o pandémii.

Veľký prieskum o Matovičovi a jeho vláde. Podcenili prípravu na druhú vlnu, Sulík je najdôveryhodnejší v komunikácii o pandémii SITA/Úrad vlády SR

prieskum AKO priniesol týždenník TREND. Prieskum bol vykonaný prostredníctvom verejnej mienky formou telefonického dopytovania.

Výberovú vzorku tvorilo tisíc respondentov. Vzorka bola reprezentatívna voči populácii Slovenska z hľadiska veku, pohlavia, vzdelania, národnosti, kraja.

Zber dát prebiehal telefonicky v období od 23. novembra do 27. novembra 2020.

Na prvú otázku v znení „Ako zvláda podľa vás Igor Matovič riadenie slovenskej vlády? Splnil vaše očakávanie?“, odpovedalo vyše 60 percent, že očakávania splnil len málo alebo vôbec.

Na ďalšiu otázku v znení: „Ako zvláda podľa vás minister zdravotníctva Marek Krajči riadenie celého tohto rezortu? Splnil vaše očakávania?“, odpovedalo až vyše 50 percent opýtaných, že „splnil iba málo“ alebo nesplnil „vôbec“.

Ďalej sa agentúra pýtala, „Ako zvládla slovenská vláda prípravu na druhú, súčasnú vlnu pandémie covid-19?“

 
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite