Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Obvinenú Jankovskú spájajú s Kočnerom. O zmenkách mala informovať aj Fica

.sita .tasr .slovensko

Mariana Kočnera podľa vlastných slov obvinená Jankovská poznala od roku 2016, pričom vo veci zmeniek, ktorých vyplatenia sa dožadoval na súdoch, ju prvýkrát oslovil v roku 2017.

Obvinenú Jankovskú spájajú s Kočnerom. O zmenkách mala informovať aj Fica SITA/Jakub Julény

angažovanie sa v kauze zmenky v prospech Mariana Kočnera brala obvinená bývalá štátna tajomníčka rezortu spravodlivosti Monika Jankovská ako pomoc kamarátovi. Podľa informácií agentúry SITA to vyplýva z jej výpovede pred policajným vyšetrovateľom. Mariana Kočnera podľa vlastných slov obvinená poznala od roku 2016, pričom vo veci zmeniek, ktorých vyplatenia sa dožadoval na súdoch, ju prvýkrát oslovil v roku 2017. 

nepohodlná Markíza

Podľa Moniky Jankovskej ju však Marian Kočner uisťoval, že zmenky sú pravé. Zároveň uviedla, že Markízu, od ktorej chcel Marian Kočner vysúdiť vyplatenie zmeniek, nikdy nemala rada pre jej údajne neobjektívne spravodajstvo. Bývalá štátna tajomníčka tiež vypovedala, že sa Marian Kočner v priebehu ich spoločných stretnutí vyjadril, že by bolo dobré Markízu ovládnuť, keďže by to bolo dobré pre stranu Smer-SD.

 
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite