Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Sulík, Matovič, Remišová a Kollár rokovali počas zákazu návštev v nemocnici. Ministri o tom nevedeli

.tasr .slovensko

O tom, že sa koaličná rada uskutočnila pri hospitalizovanom predsedovi Národnej rady SR Borisovi Kollárovi (Sme rodina), viacerí ministri nevedia. Minister zdravotníctva Marek Krajčí (OĽANO) v stredu pred rokovaním vlády uviedol, že sa k tomu nevie vyjadriť a pripomenul, že návštevy v nemocniciach sú zakázané. V tejto súvislosti sa chce porozprávať s premiérom Igorom Matovičom (OĽANO).

Sulík, Matovič, Remišová a Kollár rokovali počas zákazu návštev v nemocnici. Ministri o tom nevedeli SITA/Branislav Bibel

minister hospodárstva Richard Sulík (SaS) tvrdí, že na stretnutie pozval koaličných partnerov Kollár, ktorý to mal ošetrené a vybavené. „Je potrebné sa pýtať jeho,“ povedal Sulík. Ako dodal, bolo to konštruktívne rozhodnutie.

Minister dopravy Andrej Doležal (nominant Sme rodina) poznamenal, že to bolo asi nevyhnutné stretnutie. Tvrdí, že keď potrebujete s koaličným partnerom rokovať a on je pripútaný k nemocničnému lôžku, tak by to asi zvážil, aj napriek zákazu návštev. Šéf rezortu školstva Branislav Gröhling (SaS) uviedol, že má informácie o tom, že Kollár má samostatný vchod aj režim.

 
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite