Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Gašpar, Krajmer a ďalší. Súd poslal do väzby viacerých exšéfov polície

.redakcia .slovensko

Do väzby ide aj Milan Mihálik, ktorý bol zástupca riaditeľa Národnej jednotky finančnej polície NAKA.

Gašpar, Krajmer a ďalší. Súd poslal do väzby viacerých exšéfov polície SITA/Diana Černáková Predseda vlády a dočasne poverený minister vnútra SR Peter Pellegrini a prezident Policajného zboru (PZ) Tibor Gašpar počas tlačovej konferencie na tému: Aktuálna politická situácia, kde sa dohodli na odvolaní policajného prezidenta z funkcie ku dňu 31.5.

bývalý policajný prezident Tibor Gašpar bude stíhaný väzobne. Rozhodol o tom sudca pre prípravné konanie Špecializovaného trestného súdu (ŠTS) v Pezinku. Rozhodnutie nie je právoplatné, obvinený a jeho obhajca podali sťažnosť. Médiá o tom informoval obhajca Tibora Gašpara Eugen Cimmermann.

 Cimmermann zastupuje v prípade obvinených a zadržaných počas štvrtkovej (5.11.) policajnej akcie Očistec i bývalého zástupcu riaditeľa Národnej jednotky finančnej polície NAKA Milana Mihálika, ktorého podľa rozhodnutia súdu budú tiež stíhať väzobne.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite