Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Grendel: Zatiaľ nevieme počet pozitívnych poslancov, komunikujeme s klubmi

.redakcia .slovensko

Grendel nechcel špekulovať, či sa budú musieť nasledujúci týždeň poslanci pri vstupe do budovy preukázať negatívnym testom na COVID-19. Verí, že ak poslanci dodržia karanténu, 3. novembra by ich v pléne malo byť dostatok.

Grendel: Zatiaľ nevieme počet pozitívnych poslancov, komunikujeme s klubmi SITA/Branislav Bibel

národná rada (NR) SR zatiaľ nedisponuje celkovým počtom poslancov, ktorí mali pozitívne testy na ochorenie COVID-19. Na utorkovej tlačovej konferencii to povedal podpredseda parlamentu Gábor Grendel (OĽANO), ktorý je dočasne poverený vedením NR SR. Dodal, že aj pri ústavných činiteľoch platí lekárske tajomstvo, preto nemusia svoj pozitívny výsledok zverejniť. Informovať by však mali tých, s ktorými prišli do úzkeho kontaktu. Grendel nechcel špekulovať, či sa budú musieť nasledujúci týždeň poslanci pri vstupe do budovy preukázať negatívnym testom na COVID-19. Verí, že ak poslanci dodržia karanténu, 3. novembra by ich v pléne malo byť dostatok.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite