Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Bratislava dokončila veľký dopravný projekt. Otvorili novú trať do Karlovej Vsi a Dúbravky (+ video)

.redakcia .slovensko

Primátor si od zmodernizovaného úseku a komfortného spojenia sľubuje nárast preferencie verejnej dopravy a zníženie počtu osobných áut v uliciach.

Bratislava dokončila veľký dopravný projekt. Otvorili novú trať do Karlovej Vsi a Dúbravky (+ video) SITA/Branislav Bibel

električková doprava na Karlovesko-dúbravskej radiále bude kvalitnejšia, komfortnejšia a bezpečnejšia. Primátor hlavného mesta SR Bratislavy Matúš Vallo to vyhlásil pri slávnostnom otvorení modernizovanej električkovej trate, ktorá bude do prevádzky pre verejnosť spustená v pondelok (26. 10.) ráno.

„Mnohé veci v pôvodnom projekte sme zmenili, či sa týkali napríklad zeleného podložia trate, mobiliáru na zastávkach, ale aj technického riešenia. Aj za chodu stavby sme sa ešte snažili nájsť riešenia, ktoré električkovú dopravu urobia lepšou, tichšou a rýchlejšou,“ uviedol Vallo. 

Primátor si od zmodernizovaného úseku a komfortného spojenia sľubuje nárast preferencie verejnej dopravy a zníženie počtu osobných áut v uliciach.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite