Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Koronavírus na Slovensku: Pribudli viac ako tri stovky nakazených

.redakcia .slovensko

Laboratóriá otestovali 3382 vzoriek.

Koronavírus na Slovensku: Pribudli viac ako tri stovky nakazených

na Slovensku v nedeľu (4. 10.) pribudlo 353 nakazených novým koronavírusom, ich celkový počet tak stúpol na 13.492. Laboratóriá otestovali 3382 vzoriek. Z ochorenia COVID-19 sa vyliečilo ďalších 37 pacientov. 

V súvislosti s novým koronavírusom nepribudlo žiadne úmrtie, celkový počet úmrtí na COVID-19 na Slovensku tak zostáva na čísle 55. Informuje o tom Národné centrum zdravotníckych informácií na webovej stránke covid-19.nczisk.sk. 

Pozitívny výsledok testov mali ľudia vyšetrení v okresoch Bratislava (34), Bardejov (31), Stropkov (30), Dunajská Streda (19), Prievidza (16), Svidník (14), Žilina (14), Stará Ľubovňa (13), Trnava (13), Michalovce (12), Vranov nad Topľou (12), Nové Zámky (11), Sobrance (11) a Trenčín (11). Taktiež Malacky (9), Košice (7) a Spišská Nová Ves (7). Päť pozitívnych prípadov bolo v okresoch Čadca, Námestovo, Nové Mesto nad Váhom, Prešov, štyri prípady mali okresy Banská Bystrica, Galanta, Humenné, Ružomberok, Sabinov, Senica, Trebišov, po tri prípady mali okresy Komárno, Pezinok, Senec a Tvrdošín.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite