Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Kollár si chcel s Haščákom „zoči-voči“ vydiskutovať, prečo naňho útočia médiá vlastnené Pentou, tvrdí

.redakcia .slovensko

Predseda NR SR Boris Kollár sa stretol so spolumajiteľom Penty Jaroslavom Haščákom v piatok v hoteli koaličného poslanca parlamentu Martina Borguľu. Podnikateľ Haščák tvrdí, že sa rozprával s Kollárom o pripravovanej knihe, ktorú píše. Kollár jeho tvrdenie poprel. „O žiadnej knihe sme sa nebavili,“ tvrdí.

Kollár si chcel s Haščákom „zoči-voči“ vydiskutovať, prečo naňho útočia médiá vlastnené Pentou, tvrdí SITA/Ľudovít Vaniher Predsedovi parlamentu posielala nahé fotky transgender eskort modelka. Ten sa obhajuje, že ide o súkromnú komunikáciu a keď sa zo správ zdalo, že sa mu to páči, len žartoval.

predseda Národnej rady Slovenskej republiky (NR SR) a líder vládneho hnutia Sme rodina Boris Kollár tvrdí, že si chcel s Jaroslavom Haščákom „zoči-voči“ vydiskutovať, prečo naňho útočia médiá vlastnené finančnou skupinou Penta. Povedal to na dnešnej tlačovej konferencii s tým, že sa rozprávali aj o „rovnakom metri“ voči politikom.

Kollár tvrdí, že Haščákovi „nevidí do hlavy“ a nevie, prečo sa s ním chcel stretnúť. „Možno sa naozaj prišiel pozrieť na Kollára a niečo z toho do knihy dá,“ povedal. Dôvodom stretnutia zo strany šéfa parlamentu bola podľa jeho slov snaha o diskreditáciu, ktorá „tu je už od volieb“.

 
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite