Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Štátnemu tajomníkovi Feckovi mali núkať úplatok 60-tisíc. Minister zákazku stopol

.redakcia .slovensko

Minister pôdohospodárstva Ján Mičovský skonštatoval, že po svojom nástupe do funkcie stopol veľa obstarávaní a zákaziek s úmyslom dať ich preveriť.

Štátnemu tajomníkovi Feckovi mali núkať úplatok 60-tisíc. Minister zákazku stopol SITA/Ľudovít Vaniher Štátny tajomník Ministerstva pôdohospodárstva SR Martin Fecko.

údajný pokus o podplatenie štátneho tajomníka Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR Martina Fecka sa týkal zákazky, ktorú šéf tohto rezortu Ján Mičovský (OĽANO) stopol. Vyhlásil to minister na stredajšom brífingu pred budovou parlamentu.

Mičovský skonštatoval, že po svojom nástupe do funkcie stopol veľa obstarávaní a zákaziek s úmyslom dať ich preveriť. „Zdá sa, že to bol rozumný krok, pretože aj táto zákazka bola jedna z tých, ktorá bola zastavená, a zdá sa, že miera trpezlivosti dotyčnej firmy bola prekročená a rozhodla sa urobiť ten špinavý krok, ktorý nie je v našej krajine výnimočný,“ priblížil.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite