Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

V kauze vraždy Kuciaka sa vo štvrtok očakáva rozsudok

.redakcia .slovensko

Pôvodne sa vynesenie rozsudku očakávalo už začiatkom augusta, predsedníčka senátu ŠTS Ružena Sabová však vtedy termín zrušila.

V kauze vraždy Kuciaka sa vo štvrtok očakáva rozsudok SITA/Alexandra Čunderlíková

v kauze vraždy novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej sa na pojednávaní vo štvrtok (3. 9.) na pôde Špecializovaného trestného súdu (ŠTS) v Pezinku očakáva vynesenie rozsudku. Prokurátor navrhuje všetkým obžalovaným 25-ročný trest odňatia slobody.

Pôvodne sa vynesenie rozsudku očakávalo už začiatkom augusta, predsedníčka senátu ŠTS Ružena Sabová však vtedy termín zrušila. Dôvodom bola nutnosť pokračovania porady senátu o pripravovanom rozsudku.

V ostatných pojednávacích dňoch sa v Pezinku prednášali záverečné reči prokurátora, splnomocnencov, obhajoby a samotných obžalovaných. Obžaloba a splnomocnenci sa vo svojich záverečných rečiach sústredili na vytvorenie siete nepriamych, avšak navzájom súvisiacich dôkazov. Za kľúčové dôkazy obhajoby považuje prokurátor svedectvá najmä Zoltána Andruskóa, Miroslava M.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite