Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Mafián a vrah Černák sa priznal k 16 skutkom, súd schválil dohodu o vine a treste

.redakcia .slovensko

Okresný súd v Banskej Bystrici schválil v utorok dohodu o vine a treste, ktorú bývalý bos banskobystrického podsvetia Mikuláš Černák uzatvoril na Okresnej prokuratúre v Martine koncom vlaňajšieho roka.

Mafián a vrah Černák sa priznal k 16 skutkom, súd schválil dohodu o vine a treste SITA/Milo Fabian Mikuláša Černáka odvádzajú z pojednávania.

ani jeden z nich sa na verejnom zasadnutí osobne nezúčastnil. Senát sa s nimi spojil pomocou videokonferenčného hovoru. Prokurátor čítal návrh dohody pre oboch takmer dve hodiny. V súdnej sieni sedeli aj viacerí príbuzní obetí.

„Hanbím sa za skutky, ktoré som spáchal. Poškodeným sa ospravedlňujem,“ uviedol z väzenia v Leopoldove prostredníctvom obrazovky Černák.

„Ospravedlňujem sa poškodeným a širokej verejnosti, je mi ľúto, čoho som sa v minulosti dopustil,“ povedal Kaštan, ktorého preradili do väzenia s najvyšším stupňom stráženia.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite