Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Súd zrušil verdikt o odobratí akreditácie pre Čistý deň

.redakcia .slovensko

Rezort pre TASR potvrdil, že Krajský súd v Trnave 26. júna zrušil rozhodnutie ministra z júla 2018 o zrušení akreditácie neziskovej organizácii Čistý deň a ministerstvu vrátil záležitosť na ďalšie konanie.

Súd zrušil verdikt o odobratí akreditácie pre Čistý deň SITA/Alexandra Čunderlíková O tom, že súd vrátil konanie v prípade zrušenia akreditácie pre Čistý deň, hovoril v piatok pri svojej záverečnej reči aj Marian Kočner.

ministerstvo práce, sociálnych vecí a rodiny sa bude opätovne zaoberať akreditáciou pre resocializačné centrum Čistý deň. 

„Po doručení písomného vyhotovenia rozsudku a oboznámením sa s ním, MPSVR SR zváži, aké právne kroky podnikne,“ informovala hovorkyňa rezortu Veronika Husárová.

Resocializačné zariadenie Čistý deň v Galante sa venovalo mládeži s problémom závislostí, v súvislosti s ním sa však objavili podozrenia na týranie chovancov.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite