Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Borbély je vinný zo založenia zločineckej skupiny sýkorovcov, do väzenia už nepôjde

.redakcia .slovensko

Jeden z posledných bosov sýkorovcov František Borbély je vinný zo založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny sýkorovcov. Rozhodol o tom senát Špecializovaného trestného súdu, ktorý schválil dohodu o vine a treste, ktorá upúšťa od trestu vzhľadom na predchádzajúci trest.

Borbély je vinný zo založenia zločineckej skupiny sýkorovcov, do väzenia už nepôjde

okrem neho súd odsúdil aj jeho komplica Róberta Baumana, ktorému uložil trojročný trest s podmienečným odkladom na päť rokov.

„Súd pri obvinenom F. B. upustil od uloženia súhrnného trestu, keďže pokladá trest uložený skorším rozsudkom Okresného súdu (OS) Bratislava II dostatočný na ochranu spoločnosti,“ uviedla na margo Borbélyho trestu hovorkyňa ŠTS Katarína Kudjaková. Borbély po odchode zo súdu pre novinárov uviedol, že dúfa, že ľudia na jeho meno zabudli. „Máme za to, že dnešným rozsudkom sú všetky veci vo vzťahu k môjmu mandantovi uzavreté, potvrdil to súd, stotožnila sa s tým prokuratúra a môj mandant chce viesť riadny život,“ povedal jeho obhajca.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite