Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Utorkové pojednávanie s predsedom ĽSNS nebude, súdu sa nevrátil spis

.sITA .slovensko

Marian Kotleba je stíhaný pre kauzu odovzdávania šekov, ktoré podľa orgánov činných v trestnom konaní obsahovali extrémistickú symboliku. Pojednávanie opäť odročili.

Utorkové pojednávanie s predsedom ĽSNS nebude, súdu sa nevrátil spis SITA/Branislav Bibel

hlavné pojednávanie s predsedom politickej strany Kotlebovci – Ľudová strana Naše Slovensko (ĽSNS) Marianom Kotlebom naplánované na utorok na Špecializovanom trestnom súde v Pezinku sa neuskutoční. Agentúru SITA o tom informovala hovorkyňa ŠTS Katarína Kudjáková. „Termín utorkového hlavného pojednávania s obžalovaným M.K. je zrušený z dôvodu predloženia spisu Najvyššiemu súdu SR (NS SR) na rozhodnutie o sťažnosti proti uzneseniu o námietke zaujatosti samosudkyne, ktorý doposiaľ nebol Špecializovanému trestnému súdu vrátený,“ povedala.

Marian Kotleba je stíhaný pre kauzu odovzdávania šekov, ktoré podľa orgánov činných v trestnom konaní obsahovali extrémistickú symboliku. NS SR v tomto prípade na neverejnom zasadnutí začiatkom júla zamietol sťažnosť obžalovaného poslanca voči tomu, že sudkyňa, ktorá prejednáva prípad, sa z neho nevylúčila pre zaujatosť. Sťažnosť totiž senát NS SR vyhodnotil ako nedôvodnú.

 
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite