Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Kollár priznal, že do vlády so stranou Za ľudí ísť nechcel, štvorkoalíciu si však želá

.redakcia .slovensko

Zároveň v relácii deklaroval, že vláda premiéra Igora Matoviča (OĽaNO) vydrží celé štyri roky.

Kollár priznal, že do vlády so stranou Za ľudí ísť nechcel, štvorkoalíciu si však želá SITA/Branislav Bibel Predseda Národnej rady (NR) SR a šéf hnutia Sme rodina Boris Kollár.

predseda Národnej rady (NR) SR a šéf hnutia Sme rodina Boris Kollár nechcel moc vstupovať do vlády so stranou Za ľudí, ale ako tvrdí, nevyberá si. Vyhlásil to v relácii Na telo plus zverejnenej na tvnoviny.sk s tým, že je dobré mať veľkú koalíciu s 95 hlasmi poslancov, keďže sa budú prijímať aj ústavné zákony. Kollár si želá zotrvanie súčasnej štvorkoalície OĽaNO, Sme rodina, SaS a Za ľudí. Zároveň v relácii deklaroval, že vláda premiéra Igora Matoviča (OĽaNO) vydrží celé štyri roky.

Opozičný poslanec NR SR Juraj Blanár (Smer-SD) fungovanie Matovičovej vlády označil za tragikomické. „Sto dní máme za sebou a pozrite, ako sa medzi sebou hádajú. Aká má byť potom dôvera ľudí v to, že táto vláda dokáže čeliť prichádzajúcej ekonomickej kríze a tomu, aby nevznikla nezamestnanosť dvojciferného čísla,“ skonštatoval.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite