Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Remišová: Problém s diplomovkou je problémom Borisa Kollára, nie koalície

.redakcia .slovensko

Problém s diplomovkou je osobným problémom predsedu NR SR Borisa Kollára (Sme rodina) a nie je to problém koalície. Uviedla to vicepremiérka a ministerka investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie Veronika Remišová (Za ľudí).

Remišová: Problém s diplomovkou je problémom Borisa Kollára, nie koalície SITA/Úrad vlády SR

reagovala tak na utorkové odvolávanie šéfa parlamentu pre jeho diplomovú prácu. Remišová deklarovala, že strana Za ľudí je jednotná v tom, že pre kauzu jedného z partnerov nebude odchádzať z koalície.

Úlohou premiéra Igora Matoviča (OĽaNO) je podľa Remišovej zjednocovať koalíciu, zjednocovať partnerov a viesť ich ako jeden tím. „Ak človek z toho tímu strieľa góly do vlastnej bránky, je to jeho problém, ale my to robiť nebudeme,“ podotkla.

Minister dopravy a výstavby SR Andrej Doležal (nominant Sme rodina) nechcel utorkové udalosti v parlamente a roztržku medzi podpredsedom NR SR Jurajom Šeligom (Za ľudí) a šéfom parlamentu komentovať. „Nesledoval som dianie ani médiá, plne ma zamestnalo riešenie záležitosti týkajúce sa Národnej diaľničnej spoločnosti,“ povedal. Remišová na margo roztržky uviedla, že Kollár aj Šeliga by si to mali vyriešiť mimo parlamentu.  

Minister pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Ján Mičovský (OĽaNO) je presvedčený, že cieľom vlády je dokázať, že sa dá vládnuť korektne.

 
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite