Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Čadca a Krásno nad Kysucou uvoľňujú preventívne opatrenia, situácia sa vyvíja priaznivo

.redakcia .slovensko

Mestá Čadca a Krásno nad Kysucou uvoľňujú na základe priaznivej epidemiologickej situácie v súvislosti s ochorením COVID-19 prijaté preventívne opatrenia. Samosprávy o tom informujú na svojich internetových stránkach.

Čadca a Krásno nad Kysucou uvoľňujú preventívne opatrenia, situácia sa vyvíja priaznivo Mestský úrad Banská Bystrica/Ilustračná fotografia

v Čadci na základe odporúčania krízového štábu otvoria od pondelka (6. 7.) materské školy (MŠ) v zriaďovateľskej pôsobnosti mesta. V júli budú v prevádzke MŠ na ulici Hurbanova a MŠ na ulici Fraňa Kráľa, v auguste MŠ na ulici SNP a MŠ na ulici Janka Kráľa. Obnovuje sa aj činnosť Centra voľného času Čadca.

Od soboty (4. 7.) sa obnovuje prevádzka Mestskej plavárne Čadca a mestské kúpalisko bude otvorené od nasledujúceho pondelka podľa počasia. „Od pondelka sa otvorí aj dom kultúry, kino, športové haly na území mesta a spustí sa činnosť klubov.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite