Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Kollár nevylúčil odchod z postu šéfa NRSR, výzvy partnerov označil za vydieranie

.redakcia .slovensko

Predseda parlamentu Boris Kollár (Sme rodina) nevylúčil odchod zo svojej funkcie ani odchod svojho hnutia z koalície. Dodal, že on a rovnako jeho kolegovia z hnutia na ministerstvách nie sú „prilepení na svojich stoličkách“.

Kollár nevylúčil odchod z postu šéfa NRSR, výzvy partnerov označil za vydieranie SITA/Kancelária NR SR Predseda NRSR Boris Kollár mal opísať výraznú časť svojej diplomovej práce. Koaliční partneri zo strán SaS a Za ľudí v tom vidia problém.

výzvy na jeho odchod považuje za vydieranie, berie ich na vedomie. Kollár vo štvrtok tiež povedal, že ďalšie stanovisko poskytne po zasadnutí poslancov z klubu Sme rodina.

„Nechajte sa prekvapiť,“ odpovedal Kollár na otázky smerujúce k tomu, že šéf parlamentu už vopred hovoril, že neodstúpi z funkcie. Koaličným partnerom podľa neho nestačilo, že sa ospravedlnil a povedal, že nebude používať titul. Za vydieranie považuje to, že napriek jeho predošlým krokom chcú partneri aj jeho odchod z funkcie.

„Ja sa vydierať nenechám, potom bude ‚odstúp z poslaneckého mandátu, rozpusti stranu‘, tomuto hovorím vydieranie,“ vysvetlil.

 
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite