Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Majský opäť ospravedlnil svoju neúčasť na súde, Šanta hovorí o obštrukciách

.redakcia .slovensko

V prípade obžalovaného a neprávoplatne odsúdeného podnikateľa Jozefa Majského v kauze nebankových subjektov sa naďalej pokračuje v obštrukciách. Povedal to na úvod verejného zasadnutia pred Najvyšším súdom SR prokurátor Úradu špeciálnej prokuratúry Ján Šanta.

Majský opäť ospravedlnil svoju neúčasť na súde, Šanta hovorí o obštrukciách SITA/Branislav Bibel

Jozef Majský, ktorého minulý mesiac zadržali v českom Šumperku na základe európskeho zatýkacieho rozkazu, je v ČR a na zasadnutie v stredu sa nedostavil.

„Opäť raz sa zhoršuje zázračne zdravotný stav Jozefa M., keď bol vytýčený termín verejného zasadnutia. Pán obžalovaný odchádza do Šumperku len v sprievode šoféra a to 262 kilometrov od Bratislavy. Bezproblémovo absolvoval výsluch v ČR v rámci predbežného šetrenia Krajského štátneho zastupiteľstva v Ostrave. Jozef M. nechce prezradiť adresy, kde sa v ČR nachádza, je niekde v Prahe. Už to má medzinárodné rozmery, to čo nastalo v roku 2004. To, čo podnikateľ Marian K. a Dobroslav Trnka zasiali vtedy, žneme dnes,“ zdôraznil Šanta.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite