Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Pellegrini chce byť hlasom sociálnej demokracie. Začína so zberom podpisov

.ivana Šalgová .slovensko

Bývalý premiér a podpredseda Smeru Peter Pellegrini predstavil názov svojej novej strany aj logo, ktoré bude stranu reprezentovať. Jeho nová strana sa bude volať Hlas – sociálna demokracia.

Pellegrini chce byť hlasom sociálnej demokracie. Začína so zberom podpisov Branislav Bibel/SITA

nová strana expremiéra Petra Pellegriniho už má svoj názov. Prípravný výbor strany už ministrestvu vnútra oznámil začiatok zberu podpisov potrebných na registráciu politickej strany Hlas – sociálna demokracia. „Verím, že tento hlas bude najzvučnejší a bude ho dobre počuť,“ dodal k názvu strany Pellegrini.

„Keby sme necítili v uliciach našich miest obrovskú podporu, tak by sme tu nestáli,“ vyhlásil Pellegrini, ktorý vystúpil na tlačovej konferencii obklopený bývalými členmi Smeru aj novými tvárami a mladými ľuďmi. Vznikom novej strany chce podľa svojich slov urobiť všetko pre to, aby sociálna demokracia neostávala v opozícii.

Pellegrini ďalej vyhlásil, že k novovznikajúcej strane sa pridávajú aj noví členovia nielen z radov bývalých členov Smeru, ale aj mimo štruktúr strany. „Som až milo prekvapený, aká je veľká podpora zo všetkých regiónov Slovenska. Nie je to o tom, koľko okresných štruktúr Smeru sa k nám preklopí, ale je to aj o iných ľuďoch,“ dodal Pellegrini.

 
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite