Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Pokračuje súd v kauze vraždy Jána Kuciaka, čítali sa správy Zsuzsovej s Andruskóom

.redakcia .slovensko

V Pezinku v pondelok pokračuje hlavné pojednávanie v kauze vraždy novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej. Pred senátom Špecializovaného trestného súdu bude už po tretí raz vypovedať kriminalista z odboru informačných technológií Dušan Mikulaj.

Pokračuje súd v kauze vraždy Jána Kuciaka, čítali sa správy Zsuzsovej s Andruskóom Branislav Bibel/SITA

na súde v kauze vraždy novinára Jána Kuciaka sa v pondelok dopoludnia čítali SMS správy a prehrával telefonát medzi obžalovanou Alenou Zsuzsovou a odsúdeným Zoltánom Andruskóom. Podľa obžalovanej dokazujú jej výpoveď o tom, že jej Andruskó dlžil peniaze. Komunikácia pochádza z dní tesne pred ich zadržaním v septembri 2018.

V komunikácii Alena Zsuzsová opakovane urguje Andruskóa a pokúša sa od neho vymáhať úroky z pôžičky, ktorú si mal od nej zobrať. Andruskó dlhodobo tvrdí, že Zsuzsová neho požadovala 20 000 eur, ktoré mali byť záloha za vraždu prokurátora Úradu špeciálnej prokuratúry (ÚŠP) Maroša Žilinku.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite