Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Mgr. Kollár

.šimon Jeseňák .slovensko .tvár týždňa

Tvárou, ktorá si nezachovala tvár, najmä preto, že žiadnu nemá ani nemal, je súčasný predseda parlamentu Boris Kollár. Už len fakt, že sa môže politik, ako je predseda hnutia Sme rodina, stať predsedom parlamentu, je dostatočný dôvod na skepsu.

Mgr. Kollár Jana Bírošová/SITA

v prvom rade je dôležité zdôrazniť, že súčasná vláda je stále lepšia ako tie minimálne dve minulé. No, povedať o súčasnej vláde, že je lepšia ako tá, ktorú tvoril Smer, SNS a charakter Bugár, je taký istý úspech, ako keď Real Madrid porazí Slovan Bratislava. 

Predseda parlamentu „opajcol“ svoju magisterskú prácu. Nie je na tom absolútne nič prekvapivé, trh s bakalárskymi a magisterskými prácami je rozvinutý a existuje množstvo firiem, ktoré sa tejto bohumilej podnikateľskej činnosti venujú. Pravdepodobnosť, že Boris Kollár prácu, ktorú údajne nepísal, ani len nevidel, hraničí s istotou. 

„Boris Kollár sa snaží signalizovať, že je vzdelaný, dosť možne vzdelaný, ako svojho času povedal Ivan Mikloš poslancovi, ktorého meno sa nevyslovuje, až za hranicu svojho intelektu. “

Autor článku nemôže mať istotu, že si predseda parlamentu túto prácu objednal, ale ak by to tak bolo, je zarážajúce, že si zjavne objednal fušerskú firmu, ktorá je natoľko neschopná, že nedokáže ani len úspešne kradnúť, pardon plagiovať. To, či má Boris Kollár pred menom Mgr., je zaujímavé ako zatmenie Slnka nad Ukrajinou v roku 1836.  

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite