Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Uvoľňovanie opatrení pokračuje, od 1. júla bude možné organizovať koncerty a podujatia do 1000 osôb

.redakcia .slovensko

Úrad verejného zdravotníctva (ÚVZ) SR vydal opatrenia, na základe ktorých sa môžu od 1. júla organizovať hromadné podujatia do 1000 osôb. TASR o tom informoval Marek Eliáš z komunikačného referátu ÚVZ SR.

Uvoľňovanie opatrení pokračuje, od 1. júla bude možné organizovať koncerty a podujatia do 1000 osôb Armando Franca/AP/SITA

pri usporadúvaní hromadných podujatí je potrebné dodržiavať povinnosti, medzi ktoré napríklad patrí, že vstup a pobyt v mieste hromadného podujatia bude umožnený len osobám s prekrytými hornými dýchacími cestami a vykoná sa častá dezinfekcia priestorov, hlavne dotykových plôch, kľučiek, podláh a predmetov. Hygienické zariadenia budú vybavené tekutým mydlom a papierovými utierkami a zabezpečí sa dostatočné vetranie priestorov.

ÚVZ ďalej informuje o potrebe zabezpečiť pri vstupe do budovy oznam o povinnosti, že v prípade vzniku akútneho respiračného ochorenia je osoba povinná zostať v domácej izolácii.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite