Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Poslankyňa Krištúfková okopírovala celú svoju bakalársku prácu, tvrdí Beblavý

.redakcia .slovensko

Bakalársku prácu s názvom Vybrané indikátory sociálnej dimenzie kvality života – rodina odovzdala poslankyňa Národnej rady SR Petra Krištúfková (Sme rodina) minulý rok na Stredoeurópskej vysokej škole v Skalici.

Poslankyňa Krištúfková okopírovala celú svoju bakalársku prácu, tvrdí Beblavý Branislav Bibel/SITA Partnerka mafiánov a poslankyňa Krištúfková má na krku ďalšiu kauzu. Tentokrát ide o plagiátorstvo.

poslankyňa Národnej rady SR Petra Krištúfková okopírovala celú svoju bakalársku prácu. Vo svojom profile na sociálnej sieti na to upozornil ekonóm a bývalý predseda strany Spolu – občianska demokracia (Spolu) Miroslav Beblavý. Bakalársku prácu s názvom Vybrané indikátory sociálnej dimenzie kvality života – rodina odovzdala poslankyňa minulý rok na Stredoeurópskej vysokej škole v Skalici. Jej bakalársku práca a celé vzdelanie označil za falošné, plagiátorské a nečestné. 

Beblavý vo videu poukázal na konkrétne pasáže Krištúfkovej práce, ktoré sú okopírované z iných prác či článkov, a to bez uvedenia zdrojov, z ktorých čerpala.

 
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite