Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Kollár potvrdil svoju pozíciu lídra v Sme rodina, stranu Progresívne Slovensko povedie Irena Biháriová

.sita .slovensko

Sme rodina aj Progresívne Slovensko už majú po sneme svojich strán

Kollár potvrdil svoju pozíciu lídra v Sme rodina, stranu Progresívne Slovensko povedie Irena Biháriová SITA/Branislav Bibel

parlamentné hnutie Sme rodina a mimoparlamentné hnutie Progresívne Slovensko dnes mali voľbu predsedov. Boris Kollár obhájil funkcie lídra strany Sme rodina.  Do čela PS  sa postaví doterajšia podpredsedníčka hnutia Irena Biháriová.

Hnutie Sme rodina sa vo voľbách do NR SR z 29. februára umiestnilo na treťom mieste so ziskom 8,24 percenta hlasov. Spolu s hnutím Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti a stranami Sloboda a Solidarita a Za ľudí vytvorili vládnu koalíciu, v ktorej hnutiu Sme rodina po koaličných rokovaniach pripadli tri vládne posty. Milan Krajniak obsadil funkciu ministra práce, sociálnych vecí a rodiny, Andrej Doležal sa stal ministrom dopravy a výstavby a Štefan Holý bol vymenovaný do funkcie podpredsedu vlády pre legislatívu a strategické plánovanie.

Sme rodina bude na dnešnom sneme, ktorý sa začal o 11:00 v priestoroch Bratislavského hradu, svoju pozíciu v strane potvrdil Boris Kollár.

 
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite