Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Zástupca krajov rokoval o reforme verejnej správy s podpredsedom vlády

.redakcia .slovensko

O reforme verejnej správy a o dodržiavaní legislatívneho procesu rokovali predseda Trnavského samosprávneho kraja a predseda združenia samosprávnych krajov SK 8 Jozef Viskupič a podpredseda vlády SR pre legislatívu a strategické plánovanie Štefan Holý zo Sme rodina.

Zástupca krajov rokoval o reforme verejnej správy s podpredsedom vlády SITA/Kancelária NR SR Zástupcovia Združenia samosprávnych krajov SK 8 po rokovaní o vzájomnej spolupráci SK 8 s Národnou radou SR

„cieľom samosprávnych krajov pri súvisiacej úprave systému financovania samospráv je posilnenie ich fiškálnej autonómie.  Programové vyhlásenie novej vlády predpokladá vznik odbornej Komisie na štrukturálnu reformu verejnej správy, ktorá bude v rámci Úradu vlády SR v gescií podpredsedu vlády pre legislatívu a strategické plánovanie," informoval Viskupič.

„Vnímam dopyt po zmene, preto vypracujeme detailné procesné analýzy a pokúsime sa vytvoriť prevádzkový koncept, aby ľudia po zmene pocítili reálne benefity a aby systém fungoval bez komplikácií.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite