Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Otvorená vojna v Smere: Pellegrini vyzval Fica, aby odišiel z čela strany

.martina Bednárová .slovensko

Oznámil to na tlačovej besede, na ktorej s ním vystúpila aj Denisa Saková, Peter Žiga a Richard Raši. Vyjadrili tak svoju podporu terajšej dvojke Smeru.

Otvorená vojna v Smere: Pellegrini vyzval Fica, aby odišiel z čela strany SITA/Milo Fabian Podpredseda strany SMER-SD Peter Pellegrini a predseda strany Robert Fico počas príhovoru v rámci programovej konferencie strany SMER-SD v Banskej Bystrici.

„my tu dnes nahlas hovoríme to, čo si šepkajú všetci naokolo – vrátane mnohých našich straníkov či voličov, no nikto to nahlas nevysloví. Ak chce pán predseda Fico pomôcť Smeru a sociálnej demokracii na Slovensku, prišiel čas na jeho odchod z čela strany,“ vyzval priamo Roberta Fica medzi voličmi obľúbenejší Peter Pellegrini.

Fico má dať podľa neho možnosť novým politikom, ktorí sú schopní reagovať na výzvy doby. Varoval ho, že môže skončiť ako Vladimír Mečiar či Mikuláš Dzurinda. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite