Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Prokurátor podal obžalobu na Jozefa R. obvineného z vraždy Ernesta Valka

.redakcia .slovensko

Prokurátor Generálnej prokuratúry SR Jozef Kandera podal v pondelok na Okresný súd Bratislava I obžalobu na obvineného Jozefa R. z vraždy advokáta Ernesta Valka. TASR o tom informoval prokurátor GP SR Kandera.

Prokurátor podal obžalobu na Jozefa R. obvineného z vraždy Ernesta Valka Redakcia .týždňa

„Dňa 25. mája som podal na OS Bratislava I obžalobu na obvineného J. R. pre obzvlášť závažný zločin vraždy, z prečinu nedovoleného ozbrojovania a obchodovania so zbraňami, zločin nedovoleného ozbrojovania a obchodovania so zbraňami a prečin porušovania domovej slobody spolupáchateľstvom,“ priblížil prokurátor GP SR.

„Potvrdzujeme, že do podateľne OS Bratislava I bola dnes doručená obžaloba na obvineného J. R. Predmetná obžaloba bude v zmysle platného Rozvrhu práce OS Bratislava I a náhodným výberom pomocou technických a programových prostriedkov schválených Ministerstvom spravodlivosti SR (elektronickou podateľňou) pridelená zákonnému sudcovi,“ povedal pre TASR hovorca Krajského súdu v Bratislave Pavol Adamčiak.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite