Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Smart karanténa stále nefunguje, Matovič oslovil ÚVZ s prosbou o výnimky

.redakcia .slovensko

Premiér Igor Matovič (OĽaNO) oslovil Úrad verejného zdravotníctva (ÚVZ) SR s prosbou, aby umožnil prechod do domácej karantény nielen tým ľuďom, ktorí prídu na hranice, ale aj tým, ktorí sa aktuálne nachádzajú v štátnej karanténe.

Smart karanténa stále nefunguje, Matovič oslovil ÚVZ s prosbou o výnimky Andrea Mezeiová/SITA 22. máj 2020 Bratislava: Člen permanentného krízového štábu Ján Bučkuliak (pri pulte) informoval v piatok o situácii spojenej so smart karanténou počas brífingu priamo na hraniciach s Rakúskom.

uviedol to na sociálnej sieti v reakcii na ľudí protestujúcich na hraniciach proti štátnej karanténe. ÚVZ podľa premiéra v tom zmysle pripraví opatrenie, ktoré zverejní, keď spustia aplikáciu eKaranténa.

Diaľnica D4 pri Jarovciach je od piatkového popoludnia blokovaná približne 100 metrov pred kontrolným stanovišťom polície. Bratislavskí policajti o tom informovali na sociálnej sieti. Na hraničnom priechode Berg sa v piatok popoludní začali zhromažďovať skupinky repatriantov, ktorí čakali na avizované spustenie aplikácie umožňujúcej stráviť karanténu v domácej izolácii.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite