Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Pokračuje súd v kauze vraždy Jána Kuciaka, Kočnerov brat odmietol vypovedať

.ivana Šalgová .slovensko

V Pezinku pokračuje súd v kauze vraždy novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej. Brat Mariana Kočnera obžalovaného z objednávky vraždy, Ivan Kočner, na súde odmietol vypovedať.

Pokračuje súd v kauze vraždy Jána Kuciaka, Kočnerov brat odmietol vypovedať Branislav Bibel/SITA Marian Kočner počas príchodu na pojednávanie na Špecializovanom trestnom súde v Pezinku.

na Špecializovanom trestnom súde v Pezinku pokračuje súd v kauzde vraždy Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej. Okrem znalca mal pred súdom vypovedať aj Ivan Kočner, brat obžalovaného Mariana Kočnera. Ten ale odmietol vypovedať s tým, že sa odvolal na súrodenecký pomer, ktorý mu umožňuje odmietnuť výpoveď.

„Všetko, čo bolo potrebné, som povedal v prípravnom konaní a to je všetko, čo je z mojej strany potrebné k tejto veci povedať,“ uviedol Ivan Kočner krátko po odchode z pojednávacej miestnosti. Na súde je prítomný aj jeho brat Marian Kočner spolu s obžalovanými Alenou Zsuzsovou a Tomášom Szabóom.

Ivan Kočner v prípravnom konaní vypovedal, že mu brat Marian hovoril o možnosti zavraždiť novinára na oslave jeho narodenín.

 
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite