Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

V kauze vraždy Jána Kuciaka bude vypovedať aj Kočnerov brat

.sita .slovensko

Súd pokračuje v pondelok a utorok. Obžalovanými v kauze vraždy Jána Kuciaka, Martiny Kušnírovej sú Marian Kočner, jeho známa Alena Zsuzsová a bývalý policajt Tomáš Szabó.

V kauze vraždy Jána Kuciaka bude vypovedať aj Kočnerov brat SITA/Diana Černáková

v pondelok a utorok pokračuje na pôde Špecializovaného trestného súdu v Pezinku hlavné pojednávanie v kauze vraždy novinára Jána Kuciaka, jeho snúbenice Martiny Kušnírovej, podnikateľa Petra Molnára a ďalších skutkov.

Na programe pojednávania je viacero úkonov. V rámci výsluchu svedkov by mal napríklad vypovedať aj brat obžalovaného podnikateľa Ivan Kočner. Vypovedať pred súdom by tiež mali súdni znalci a je možné, že súd pristúpi aj k čítaniu komunikácie obžalovaných z Threemy. Tú na predošlom pojednávaní súd oficiálne zahrnul do dokazovania.

Obžalovanými v kauze vraždy Jána Kuciaka, Martiny Kušnírovej a v prípade ďalších skutkov sú podnikateľ Marian Kočner, jeho známa Alena Zsuzsová a bývalý policajt Tomáš Szabó.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite