Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Šéf SIS Pčolinský: Trošková nebola v minulosti v spravodajskom záujme SIS

.redakcia .slovensko

Bývalá hlavná štátna radkyňa Mária Trošková nebola v minulosti v spravodajskom záujme Slovenskej informačnej služby a ani sa nespomínala v správach o talianskej skupine na východe Slovenska.

Šéf SIS Pčolinský: Trošková nebola v minulosti v spravodajskom záujme SIS SITA/Branislav Bibel Nový riaditeľ Slovenskej informačnej služby (SIS) Vladimír Pčolinský počas tlačovej konferencie.

po rokovaní Osobitného kontrolného výboru Národnej rady SR na kontrolu činnosti SIS to uviedol riaditeľ SIS Vladimír Pčolinský.

„Videl som výstupy, ktoré odišli, Mária Trošková tam nebola nikde spomenutá,“ uviedol Pčolinský. Riaditeľ SIS tým reagoval na správy medzi Troškovou a pašerákom drog Antoninom Vadalom, ktoré zverejnil v utorok portál Aktuality.sk. Trošková mu v správach mala uviesť, že si kvôli Vadalovi nevie nájsť poriadnu prácu, pretože ju vedie SIS ako jeho bieleho koňa.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite