Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Bratislavská vodárenská spoločnosť vymení Bödörov Bonul a ušetrí ročne 1,5 milióna eur

.sita .slovensko

Bratislavská vodárenská spoločnosť po piatich rokoch vymení strážnu službu a ušetrí ročne 1,5 milióna eur. Rozdiel medzi ponukou prvého a druhého uchádzača prevýšil milión eur ročne.

Bratislavská vodárenská spoločnosť vymení Bödörov Bonul a ušetrí ročne 1,5 milióna eur SITA/Branislav Bibel Syn majiteľa SBS firmy Bonul Nortbert Bödör vypovedal na súde s Marianom Kočnerom, obvineným z objednávky vraždy novinára Kuciaka.

v tlačovej správe o tom informoval hovorca BVS Peter Podstupka. „Vodárenskú infraštruktúru v regióne už nebude strážiť SBS Bonul. Nová strážna služba DUG s. r. o. z Rimavskej Soboty ako víťazný uchádzač predložila v transparentnom verejnom obstarávaní v porovnaní s ostatnými súťažiacimi, ale aj s predpokladanou cenou, výrazne lepšie cenové podmienky,“ uviedol Podstupka s tým, že BVS ročne oproti predpokladom ušetrí 1,5 milióna eur.

Rozdiel medzi ponukou prvého a druhého uchádzača podľa BVS prevýšil milión eur ročne. „V súťaži na novú strážnu službu sme výrazným spôsobom zjednodušili a stransparentnili kritériá na prihlasovanie sa do súťaže, a to nám vygenerovalo veľmi dobrú cenu,“ vysvetľuje generálny riaditeľ a predseda predstavenstva BVS Peter Olajoš. 

 
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite