Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Poslanci si vybrali asistentov. Prácu dostala dcéra zavraždeného Ernesta Valka aj ekonóm Tomáš Meravý

.redakcia .slovensko

Vo funkcii asistentky poslanca pôsobí aj Danica Mikovčáková, ktorá v minulosti čelila sexuálnemu škandálu.

Poslanci si vybrali asistentov. Prácu dostala dcéra zavraždeného Ernesta Valka aj ekonóm Tomáš Meravý NR SR Poslankyňa Romana Tabak (OĽaNO) má mať vzťah so synom Ľuboša Kosíka. Ten bol agent SIS, ktorý sa ukrýva v afrických krajinách.

asistentkou poslanca Národnej rady SR je v tomto volebnom období aj Danica Mikovčáková, ktorá v minulosti so svojím manželom vyhľadávala na internetovej zoznamke páry na skupinový sex. Manželia o sebe navyše tvrdili, že sú bisexuáli. Začiatkom marca na to upozornil Denník N.

Mikovčáková, ktorá bola v parlamentných voľbách z 29. februára zvolená do NR SR za stranu Kotlebovci – Ľudová strana Naše Slovensko (ĽSNS), to vníma ako pomstu zo strany susedu, s ktorým mali pred voľbami medializovaný spor ohľadne billboardu ĽSNS. Šéfovi strany Marianovi Kotlebovi v tejto súvislosti 3. marca ponúkla svoj mandát a ten jej rozhodnutie prijal. V súčasnosti pôsobí ako asistentka poslanca Mareka Kotlebu (ĽSNS), ktorý je bratom Mariana Kotlebu a mesačne bude dostávať odmenu vo výške tisíc eur.

Mikovčákovej manžel Ján sa po prevalení kauzy začiatkom marca taktiež vzdal svojej funkcie. Pôsobil ako krajský predseda strany ĽSNS. Zároveň sa vzdal aj členstva v strane. Manželský pár v reakcii na medializované informácie zdôraznil, že celú aféru vníma ako diskreditačnú kampaň.

 
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite