Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Rudolf Vaský ostáva definitívne vo väzbe

.redakcia .slovensko

Krajský súd (KS) v Bratislave v utorok definitívne rozhodol, že Rudolf Vaský bude právoplatne stíhaný väzobne. Uviedol to pre TASR hovorca súdu Pavol Adamčiak.

Rudolf Vaský ostáva definitívne vo väzbe Branislav Bibel/SITA 5. marec 2020 Pezinok: Youtuber a aktivista Rudolf Vaský sa aj napriek zákazu objavil s kamerou v ruke napríklad aj na hlavnom pojednávaní Špecializovaného trestného súdu v Pezinku s predsedom stran Koltebovci - Ľudová strana našej Slovensko.

„Senát Krajského súdu v Bratislave 28. apríla na neverejnom zasadnutí senátu zamietol sťažnosť obvineného Rudolfa Vaského proti uzneseniu Okresného súdu (OS) Bratislava I zo 4. apríla o vzatí do väzby ako nedôvodnú. Rozhodnutie je právoplatné. Obvinený naďalej zostáva vo väzbe,“ informoval Adamčiak. Sťažnosť Vaského voči rozhodnutiu prvostupňového súdu bola doručená 21. apríla.

Sudca OS Bratislava I rozhodol 4. apríla na neverejnom výsluchu o väzbe pre Rudolfa Vaského z dôvodu, že by mohol pokračovať v trestnej činnosti.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite