Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Volebný líder Smeru Peter Pellegrini pripúšťa kandidatúru za predsedu strany

.redakcia .slovensko

Peter Pellegrini chce zbaviť Smer nálepky strany zodpovednej za všetky zlé veci. Zvažuje preto kandidatúru na predsedu strany Smer-SD. 

Volebný líder Smeru Peter Pellegrini pripúšťa kandidatúru za predsedu strany SITA/Branislav Bibel Podpredseda parlamentu za stranu SMER-SD Peter Pellegrini a poslanec parlamentu za stranu SMER-SD Robert Fico počas tlačovej konferencie strany SMER-SD o programovom vyhlásení vlády SR pred budovou parlamentu v rámci rokovania 6. schôdze Národnej rady SR

podpredseda Smeru-SD a expremiér Peter Pellegrini pripúšťa svoju kandidatúru za šéfa strany. „Ak si Smer-SD chce zachovať mieru vplyvu a rešpektu v tejto krajine a príde na stôl otázka, kto má stranu viesť, tak ja určite budem patriť k tým, ktorí sa budú uchádzať o to, že by chceli vtlačiť novú tvár strane Smer-SD,“ odpovedal Pellegrini na otázku TASR, či bude kandidovať za predsedu Smeru-SD.

Pellegrini zdôraznil, že v Smere-SD musí dôjsť k výraznej generačnej výmene a strana musí byť schopná prežiť aj výmenu svojho predsedu. „Som presvedčený, že musí dôjsť k výraznej generačnej výmene, musí dôjsť aj k postupnému vysporiadaniu sa s minulosťou, čo je bežné. Demokratická strana nášho typu musí byť schopná prejsť výraznými personálnymi zmenami a musí byť schopná prežiť aj výmenu predsedu,“ uviedol.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite