Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Matovič je sklamaný z poslancov Smeru, podľa Remišovej je ich odchod z parlamentu neúcta

.redakcia .slovensko

Premiér Igor Matovič je sklamaný z postupu poslancov Smeru-SD, ktorí odišli z rokovacej sály pred tým, ako predstavil v pléne programové vyhlásenie vlády. Vicepremiérka pre investície a informatizáciu Veronika Remišová to označila za neúctu.

Matovič je sklamaný z poslancov Smeru, podľa Remišovej je ich odchod z parlamentu neúcta SITA/Branislav Bibel

Matovič považuje krok poslancov Smeru-SD za úbohé správanie. Remišová podotkla, že ide o neúctu voči občanom Slovenska a v prvom rade je to podľa nej neúcta voči demokracii ako takej.

Premiér zároveň na tlačovej konferencii pred parlamentom novinárom vysvetlil, že zámer distribúcie vládnych novín je plnením predvolebného sľubu. „Ide nám o to, aby sme splnili to, čo sme sľúbili pred voľbami, že budeme otvorene vládnuť a zabezpečíme, aby do každej domácnosti chodili vládne noviny, kde bude odpočet, čo sa podarilo na ministerstvách dosiahnuť,“ povedal Matovič s tým, že chce urobiť všetko pre to, aby to nebola propaganda, ale aby šlo o informovanie.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite