Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Proces v kauze vraždy bosa Miroslava Sýkora kvôli koronavírusu zrušili

.redakcia .slovensko

Senát Okresného súdu Bratislava I na začiatku budúceho týždňa opätovne nebude pojednávať v kauze vraždy zakladateľa bratislavskej skupiny sýkorovcov Miroslava Sýkoru z roku 1997.

Proces v kauze vraždy bosa Miroslava Sýkora kvôli koronavírusu zrušili SITA/Martin Medňanský Boss bratislavskej skupiny sýkorovcov Róbert L. alias Kýbel, počas pokračujúceho hlavného pojednávania v kauze mafiánskej vraždy Miroslava Sýkoru na Okresnom súde Bratislava I. Bratislava, 14. november 2018.

„v predmetnej trestnej veci bol termín hlavného pojednávania, vytýčený na 21. apríla, zrušený z dôvodu prijatých opatrení pred šírením koronavírusu,“ dodal Adamčiak.

Nový termín pojednávania zatiaľ vytýčený nie je. V prípade sa od júna 2019 riadne nepojednávalo už trikrát.

Dôvodom odročenia koncom januára bolo, že dozorujúca prokurátorka Generálnej prokuratúry SR sa ospravedlnila. Ako dôvod uviedla, že bola na výberovom konaní na funkciu prokurátorského čakateľa, kde bola členkou komisie. Vtedy sa nedostavil ani jeden zo štyroch obžalovaných a ani jeden obhajca.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite