Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Prezidentka upozornila na dôležitosť obsahu programového vyhlásenia vlády, jeho znenie ešte nie je známe

.redakcia .slovensko

Prezidentka SR Zuzana Čaputová upozorňuje na dôležitosť obsahu programového vyhlásenia vlády, od vládnej koalície očakáva, že obsahom dokumentu budú opatrenia v súlade so spoločenskou objednávkou ľudí.

Prezidentka upozornila na dôležitosť obsahu programového vyhlásenia vlády, jeho znenie ešte nie je známe Branislav Bibel/SITA

prezidentka to povedala v reakcii na štvrtkové stretnutie s ministerkou spravodlivosti Máriou Kolíkovou (Za ľudí) a ministrom vnútra Romanom Mikulcom (OĽaNO), ktorých si pozvala do Prezidentského poláca. Informovala o tom riaditeľka odboru komunikácie Kancelárie prezidenta SR Martina Goffová.

Obsah programového vyhlásenia vlády (PVV)  je podľa prezidentky veľmi dôležitý pre kroky vlády aj po skončení krízy. „Viac než počet strán programového vyhlásenia ma preto zaujíma, či v ňom obsiahnuté opatrenia budú v súlade so spoločenskou objednávkou vyjadrenou občanmi vo voľbách, ako aj s prísľubmi politických strán, najmä v prioritných oblastiach, ktoré sledujem.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite