Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Na post predsedu Spolu kandidujú Hipš a Macko

.redakcia .slovensko

Členovia strany Spolu si budú voliť nového predsedu a predsedníctvo. Miroslav Beblavý z pozície predsedu odstúpil po neúspechu v parlamentných voľbách, nahradí ho jeden z dvojice Juraj Hipš a Pavel Macko.

Na post predsedu Spolu kandidujú Hipš a Macko Branislav Bibel/SITA

stranícky snem aj voľby predsedu a predsedníctva sa vzhľadom k situácii ohľadom pandémie koronavírusu uskutočnia elektronicky. „Tento postup schválili členovia strany vo vnútrostraníckom referende a bol odobrený aj Ministerstvom vnútra SR,“ informovala strana. 

„Členská základňa rozhodla, že nemôžeme na neurčito odkladať konanie snemu, ale potrebujeme nové vedenie, ktoré začne pracovať na novej vízii a aktívne sa zapojí do politického diania z opozície. Vnútrostranícka kampaň tiež prebieha výhradne elektronicky — na Facebooku prezentujeme názory, diskutujeme a organizujeme živé videodiskusie,“ hovorí kancelár Spolu Martin Vavrinčík.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite