Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Oslobodenie Bratislavy si na Slavíne pripomenuli viacerí politici

.redakcia .slovensko

Slovenskí politici si v sobotu pripomenuli 75. výročie oslobodenia hlavného mesta SR Bratislavy. Predseda vlády Igor Matovič (OĽaNO) si oslobodenie pripomenul návštevou vojnového pamätníka Slavín.

Oslobodenie Bratislavy si na Slavíne pripomenuli viacerí politici Úrad vlády SR Premiér Igor Matovič prišiel položiť kyticu kvetov na Slavín v popoludňajších hodinách.

na Slavín prišiel poďakovať osloboditeľom aj predseda parlamentu Boris Kollár (Sme rodina), informoval o tom na sociálnej sieti. 

Oslobodenie si pripomenul tiež minister obrany Jaroslav Naď (OĽaNO). „Pred 75 rokmi bol v rámci útočnej Bratislavsko-brnianskej operácie porazený neľútostný nepriateľ a v Bratislave sa mohol začať opäť mierový život“, napísal na sociálnej sieti. Naď pripomenul, aby sa nezabúdalo na tých, ktorí za našu slobodu položili svoje životy a na vojnových cintorínoch „spia svoj večný sen“.

Pamiatku padlých v boji proti fašizmu si bol pripomenúť na Slavíne aj podpredseda parlamentu Juraj Šeliga (Za ľudí).

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite