Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Obvinené sudkyne začali spolupracovať, vyhli sa tak väzbe

.kristína Braxatorová .slovensko

Ďalšia sudkyňa z Kočnerovej Threemy začala spolupracovať. Po tom, čo prokurátor Úradu špeciálnej prokuratúry vzal späť svoju sťažnosť voči nevzatiu do väzby bývalej sudkyne Okresného súdu Bratislava I Miriam Repákovej, sa väzbe vyhla aj Zuzana Maruniaková.

Obvinené sudkyne začali spolupracovať, vyhli sa tak väzbe SITA/Martin Havran

pôvodne prokurátor podal sťažnosť voči uzneseniu sudcu špecializovaného trestného súdu pre prípravné konanie, ktorým v sobotu 14. marca nevzal exsudkyňu Repákovú do väzby. 

Vo štvrtok ráno vzal túto sťažnosť späť. Bývalá sudkyňa ešte v sobotu 14. marca na Špecializovanom trestnom súde vyhlásila, že chce vo veci vypovedať. Urobila tak pred Petrom Pulmanom, sudcom Špecializovaného trestného súdu. 

rozhodli sa spolupracovať

„Obvinená sa pri výsluchu pred sudcom v celom rozsahu priznala k spáchaniu skutku a sudca tiež prihliadol na jej osobné pomery – matka dvoch maloletých detí, skutok spáchala pod nátlakom,“ vysvetlila rozhodnutie hovorkyňa súdu Katarína Kudjaková pre Denník N.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite