Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Matovič rokuje s Kiskom o vstupe Za ľudí do koalície

.redakcia .slovensko

Líder OĽaNO Igor Matovič vo štvrtok dopoludnia prišiel na stretnutie s predsedom strany Za ľudí Andrejom Kiskom, rokovať majú o vstupe strany do vládnej koalície. Odsúhlasiť to má predsedníctvo Za ľudí, ktoré sa má zísť popoludní.

Matovič rokuje s Kiskom o vstupe Za ľudí do koalície Alexandra Čunderlíková/SITA 5. marec 2020 Bratislava: Igor Matovič pri príchode na stretnutie s Andrejom Kiskom.

po volebnom úspechu dostal Igor Matovič v stredu od prezidentky SR Zuzany Čaputovej poverenie zostaviť vládu. Dnes sa opäť stretol s predsedom strany Za ľudí, aby s ním rokoval o vstupe strany do vládnej koalície.

„Tri subjekty sú dohodnuté a ja verím, že Za ľudí sa pridajú. Ak sa rozhodnú ostať v opozícii s Kotlebom a Ficom, my sa určite zariadime,“ povedal Matovič pred štvrtkovým stretnutím s Kiskom. Dodal, že tými tromi stranami sú SaS, Sme rodina a OĽaNO a záleží už len na predsedníctve strany Za ľudí, ako sa rozhodnú.

Matovič skonštatoval, že Za ľudí očakávalo lepší výsledok vo voľbách.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite