Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Sme rodina má záujem o rezort obrany a dopravy, chce aj post vicepremiéra

.redakcia .slovensko

Boris Kollár sa po stretnutí s prezidentkou SR Zuzanou Čaputovou vyjadril, že nechce ísť do exekutívy. Jeho hnutie má záujem o ministerstvo obrany a dopravy a o obsadenie postu vicepremiéra. Zároveň vyhlásil, že trvá na tom, aby jeho strana obsadila aj post predsedu NR SR.

Sme rodina má záujem o rezort obrany a dopravy, chce aj post vicepremiéra Branislav Bibel/SITA

do Prezidentského paláca dnes prišiel na rokovanie s prezidentkou aj predseda hnutia Sme rodina Boris Kollár. S prezidentkou sa osobne stretli po prvýkrát, preto sa najskôr zoznámili. Ako sa vyjadril, chcel jej niektoré veci povedať osobne, aby ho nevnímala len podľa informácií v médiách.

Hnutie Sme rodina by podľa neho mohlo v novej vláde obsadiť ministerstvá obrany, dopravy a post vicepremiéra. Na ministra obrany by nominovalo Milana Krajniaka, rezortu dopravy by mohol šéfovať Štefan Holý. Meno prípadného vicepremiéra líder hnutia Boris Kollár nekonkretizoval. 

Na brífingu sa tiež výrazným hlasom zastával toho, že chce splniť svoj sľub o výstavbe 25 000 nájomných bytov.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite